ROBOTKLIPPER

INSTALLERING

SERVICE OG REP

ERHVERV

ERHVERV


Vi er specialister i robotplæneklippere til erhvervslivet. Vores tjenester er skræddersyet til at imødekomme behovene hos erhverv, boligforeninger og andre fællesskaber. Med vores omfattende leasingmuligheder kan du nemt få adgang til den nyeste teknologi uden at binde store mængder kapital. Vi tilbyder også en samlet service pakke, der omfatter alt fra installation til vedligeholdelse og reparation af dine robotplæneklippere.

AARHUSROBOTKLIP

robotplæneklipper østjyland

LEASING MED GRENKE

Vores leasingmulighed til erhverv

Med en klassisk leasingaftale er robotklipperen leaset i en aftalt periode, uden restværdiforpligtelse. Du får mulighed for at opdatere udstyr, du får et økonomisk overblik og opnår større fleksibilitet. Ved leasingperiodens udløb kan du afgøre, om du vil afslutte aftalen og sende det leasede udstyr tilbage eller købe det til den aktuelle markedsværdi.


I HVILKET OMRÅDE


Vi har geografiske begrænsninger og arbejder primært i forstæderne til Aarhus, Silkeborg og Skanderborg, men er åbne for at tage opgaver længere væk, dog vil vi foretrække en telefonisk henvendelse, for at arrangere dette.

UDTALELSER


"Hvis jeg skulle give jer point fra 1 til 10 så får i 12 !.. jeg er virkelig tilfreds med jeres arbejde. alt fungerer upåklageligt."Kresten - Skjoldhøjparken

UDTALELSER


"Aftaler bliver holdt og et fint stykke arbejde er udført. Vi er rigtig glade for vores robotplæneklipper, så vi kan sagtens anbefale Aarhus Robotklip"


Pia - Lystrup

KONTAKT

Få et tilbud på levering og installation af robotplæneklipper

Aarhusrobotklip leverer, installerer og servicerer din robotplæneklipper.