ROBOTKLIPPER

INSTALLERING

SERVICE OG REP

ERHVERV

SERVICE


Et serviceeftersyn er afgørende for at forlænge levetiden på din robotplæneklipper. Hos Aarhus robotklip kan vi hjælpe dig med at sikre, at din robot er klar til sæsonen. Vi sørger for at tjekke og justere alle vitale komponenter og sikre, at din robot er i topform. Ved at investere i et serviceeftersyn kan du være sikker på at undgå bekymringer og maksimere plæneklipperens effektivitet hele sommeren.

AARHUSROBOTKLIP

robotplæneklipper østjyland

SERVICE

Vi ønsker at gøre det let for dig...


Har du tegnet et serviceabonnement, kommer vi årligt og servicerer din maskine. Vi kontrollerer din ladestation, udskifter knive og sørger for at opgradere til nyeste software.


Vores målsætning er at levere service af høj kvalitet.


Bestil service til din robotklipper i god tid og spar unødige ærgelser.


Se vores servicepakker

REPARATION

Vi udfører reparationer af robotklippere og er behjælpelige med at finde og udbedre fejl på din installation.


Kontakt os derfor, hvis din robotklipper skal til reparation, eller du har spørgsmål til hvornår og hvordan vores værksted kan hjælpe dig. Vi gennemgår, servicerer og reparerer de fleste typer robotklippere på vores autoriserede Solo by Al-Ko og Stiga værksted. Derfor er du garanteret bedste service og et eftersyn af kvalitet, når du benytter Aarhus Robotklip.


Robotplæneklipper service
Robotplæneklipper vinteropbevaring
Robotplæneklipper vinteropbevaring

I HVILKET OMRÅDE


Vi har geografiske begrænsninger og arbejder primært i forstæderne til Aarhus, Silkeborg og Skanderborg, men er åbne for at tage opgaver længere væk, dog vil vi foretrække en telefonisk henvendelse, for at arrangere dette.

UDTALELSER


"Hvis jeg skulle give jer point fra 1 til 10 så får i 12 !.. jeg er virkelig tilfreds med jeres arbejde. alt fungerer upåklageligt."Kresten - Skjoldhøjparken

UDTALELSER


"Aftaler bliver holdt og et fint stykke arbejde er udført. Vi er rigtig glade for vores robotplæneklipper, så vi kan sagtens anbefale Aarhus Robotklip"


Pia - Lystrup

KONTAKT

Få et tilbud på levering og installation af robotplæneklipper

Aarhusrobotklip leverer, installerer og servicerer din robotplæneklipper.