Forhandler, installatør og serviceværksted af robotklipper

Aarhusrobotklip er en virksomhed, som består af to familiegenerationer. Vi har håndværksuddannelse og erfaring indenfor installation, service og reparation af de fleste mærker af robotplæneklippere. Vi er autoriseret forhandler af Stiga, Ambrogio og Solo Alko


Det er vigtigt for os at møde vores kunder med venlighed, at være pligtopflydende og gøre et godt stykke arbejde som vores kunder kan være tilfredse med og vi kan være stolte af.


Vi har installeret mange mærker af robotplæneklippere for både private, erhverv og byggemakeder. Måske har du allerede hørt om os der fra?


I HVILKET OMRÅDE


Vi har geografiske begrænsninger og arbejder primært i forstæderne til Aarhus, Silkeborg og Skanderborg, men er åbne for at tage opgaver længere væk, dog vil vi foretrække en telefonisk henvendelse, for at arrangere dette.

UDTALELSER


"Hvis jeg skulle give jer point fra 1 til 10 så får i 12 !.. jeg er virkelig tilfreds med jeres arbejde. alt fungerer upåklageligt."Kresten - Skjoldhøjparken

UDTALELSER


"Aftaler bliver holdt og et fint stykke arbejde er udført. Vi er rigtig glade for vores robotplæneklipper, så vi kan sagtens anbefale Aarhus Robotklip"


Pia - Lystrup